Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινά το διδακτικό έτος 2023 2024.

Όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο μας από την είσοδο της οδού Αναγνωσταρά. Το κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:15 και θα ακολουθήσει η πρωινή προσευχή ενώ στη συνέχεια οι μαθητές θα μεταβούν στις αίθουσες διδασκαλίας του τμήματος τους όπου θα τους δοθούν οδηγίες για θέματα που αφορούν στην εφαρμογή του ωρολογίου προγράμματος και στη γενικότερη λειτουργία του σχολείου.


Στις 9:00 θα γίνει ο αγιασμός των μαθητών στο προαύλιο του σχολείου.
Κατά την ώρα του αγιασμού θα επιτραπεί στους γονείς η παρουσία στο προαύλιο του σχολείου. Για τον σκοπό αυτό θα ανοίξει η είσοδος της οδού Αναγνωσταρά. Στον χώρο αυτό θα δίδονται σε όσους ζητούν βεβαιώσεις γονικής άδειας.

Μετά το πέρας του αγιασμού οι μαθητές θα επιστρέψουν στις αίθουσες από όπου θα αποχωρήσουν κατά τμήματα με το χτύπημα του κουδουνιού στις 9:40 (από την είσοδο της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης οι μαθητές της Α και Β τάξης και τα μεγαλύτερα αδέρφια τους και από την είσοδο της οδού Αναγνωσταρά οι μαθητές των υπόλοιπων τάξεων).

Οι μαθητές της Α τάξης θα πρέπει να έχουν μαζί τους τσάντα καθώς θα παραλάβουν τα βιβλία τους.
Για το πρόγραμμα λειτουργίας των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι αναλήψεις υπηρεσίας των εκπαιδευτικών που έχουν τοποθετηθεί στο σχολείο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *