Αγαπητά μας παιδιά, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί φίλοι,

Εμείς, οι εκπαιδευτικοί και το βοηθητικό προσωπικό του 4ου ΔΣ Πετρούπολης «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του σχολείου μας.

Στόχος του σχολείου μας είναι να παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές του, μικρούς και μεγάλους, με εξατομικευμένο τρόπο αλλά και τις πιο σύγχρονες ομαδοσυνεργατικές στρατηγικές, ώστε να οικοδομούν στέρεα μορφωτικά θεμέλια που να στηρίζονται στις εμπειρίες τους, οικογενειακές και ευρύτερα κοινωνικές, στη θετική στάση απέναντι στη μάθηση, στη συμμετοχή, στη συνεργασία και, το σπουδαιότερο, την παραγωγική αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών του.

Βασικός σκοπός όλων μας είναι το σχολείο να αποτελεί έναν ζωντανό οργανισμό αυθεντικής μάθησης, μια δημιουργική κοινότητα μαθητών-εκπαιδευτικών-γονέων.

Βασική προτεραιότητα  του σχολείου μας είναι να εξασφαλίζουμε ένα ασφαλές εργασιακό και μαθησιακό περιβάλλον, να εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα σπουδών του Υπουργείου Παιδείας με όσο περισσότερες χρησιμοθηρικές δραστηριότητες μπορούμε καθιστώντας το όχι μόνο ευρύτερο, πλούσιο και ευέλικτο αλλά το πλέον ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας της Πετρούπολης. Είμαστε τυχεροί γιατί σε αυτήν την προσπάθειά μας απολαμβάνουμε αγαστή συνεργασία με τους γονείς, τους  τοπικούς φορείς και την ευρύτερη κοινωνία και σίγουροι ότι αυτή η προσπάθειά μας εν τέλει θα συνεισφέρει στον ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών μας.

Καλή περιήγηση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *